Κάτω απο τη βάση χθές η Χρηστίδου και η Ζήνα – Πρώτη η Καινούργιου

1 Min Read

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του καθολικού ανταγωνισμού στην τηλεόραση δεν προσφέρονται για μεγάλα συμπεράσματα. Είναι η περίοδος των δοκιμών, των διορθώσεων και – κυρίως – των αλλαγών εν κινήσει.

  • Και αυτό ακριβώς βλέπουμε στην πρωινή, δήθεν ψυχαγωγική ζώνη, όπου οι εκπομπές δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη και οι διαφορές σε αρκετές περιπτώσεις είναι οριακές.

Χθες, όμως, είχαμε ανατροπές.

  • Η Χρηστίδου, που ξεκίνησε δυνατά την εβδομάδα, βρέθηκε μία θέση πριν από το τέλος. Η Ζήνα κινήθηκε κάτω από την παραγωγή του Mega, ενώ η Καινούργιου κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή της κατάταξης.

Με απλά λόγια; Η τηλεοπτική κούρσα έχει ακόμη πολύ δρόμο και κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

  • Οι αριθμοί αλλάζουν από μέρα σε μέρα, οι ομάδες αναζητούν τη σωστή συνταγή και το κοινό – όπως πάντα – κρατάει το τηλεκοντρόλ και αποφασίζει.

Τα χθεσινά νούμερα είναι απολύτως ενδεικτικά της εικόνας που διαμορφώνεται. Και επειδή στην τηλεόραση οι τίτλοι γράφονται με ποσοστά, δείτε παρακάτω αναλυτικά τι κατέγραψε η τηλεθέαση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This Article