«Έχουμε δυσκολίες τώρα» – Η εξομολόγηση του Trannos

1 Min Read

Μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Trannos, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Γρηγόρη Μπάκα. Ο γνωστός τράπερ αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια πως πρόκειται να γίνει πατέρας, καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του.

Μια είδηση που μέχρι σήμερα κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Trannos αναφέρθηκε στη νέα πραγματικότητα που έρχεται στη ζωή του, αφήνοντας να φανεί πως αυτή η περίοδος δεν είναι χωρίς δυσκολίες. «Έχουμε δυσκολίες τώρα, τραβάμε τα ζόρια και έχουμε ανηφόρα.

  • Έρχεται… εδώ είμαστε για να την παλέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας πως σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.
  • Ο τράπερ έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή και μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του ή για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Trannos ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision, αποκλείοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Eurovision δεν θα πήγαινα. Δεν τους θέλω εγώ, αφού τότε δεν με θέλανε…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Share This Article