Έντονος προβληματισμός μαθαίνω υπήρξε το πρωί της Κυριακής τόσο στον Alpha όπου έκανε πρεμιέρα η Ναταλία Γερμανού όσο και στον ΣΚΑΪ όπου το «Weekend Live» είδε μεγάλη μείωση των ποσοστών του.
- Και αυτό που προβληματίζει τα δύο κανάλια είναι τα υψηλά ποσοστά που σημειώνουν εκείνη την ώρα οι «κονσέρβες» στο δυναμικό κοινό δηλαδή παλιές ελληνικές ταινίες και Ελληνικές σειρές σε επανάληψη.
Στη ζώνη και στο δυναμικό κοινό την κορδέλα της πρωτιάς έκοψε «Η Βίλα των Οργίων» στο STAR με 13% Οι «Εξελίξεις Τώρα» τώρα έγραψαν 12,2%, ενώ η Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα της σημείωσε 11,7%. 11,3% έκανε η επανάληψη το «Είσαι το ταίρι μου», το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» 9,8%, ο «Τροχός της Τύχης» σε επανάληψη 9,1%, το «Ησαΐα μη χορεύεις» στον ANT1 6% και το «Weekend Live» στον ΣΚΑΪ 5,7%.
- Όπως προκύπτει από την πρώτη ανάλυση όσοι επέμεναν για κλείσιμο της ζωντανής ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.
Και μάλιστα στα ποσοστά αυτά αθροιστούν και οι πλατφόρμες μιλάμε για μια συντριπτική πλειοψηφία τηλεθεατών που το ΣΚ δεν θέλει τίποτε άλλο το μεσημέρι απ’ το χαζεύει μυθοπλασία κάθε εποχής.
Εάν το φαινόμενο αυτό συνεχιστεί το «ανησυχητικό» θα είναι λίγο…
