Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Φαίη Σκορδά, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» σε κοσμική εκδήλωση όπου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
Η παρουσιάστρια, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μετακινείται στον ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει νέα εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, μίλησε αρχικά για το καινούργιο της ξεκίνημα.
«Έχουμε λίγο ακόμα εμείς μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή αλλά ανυπομονώ. Έχω χαρά μεγάλη. Δεν με έχω δει ποτέ στη ζώνη του Σαββατοκύριακου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η αποκάλυψη για τον γάμο
Η συζήτηση όμως πέρασε και στην προσωπική της ζωή, με τη Φαίη Σκορδά να δέχεται ερώτηση για τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη.
Χωρίς να αποκαλύψει συγκεκριμένη ημερομηνία, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως το μυστήριο δεν θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, αλλά νωρίτερα.
«Καλοδεχούμενες οι ευχές. Ο γάμος θα γίνει πιο σύντομα, όχι το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η μεγάλη ημέρα βρίσκεται πλέον πολύ κοντά.
