Έβαλε «μπροστά» κλεμμένη μηχανή και έφυγε – Η καταδίωξη που κατέληξε σε σύλληψη

1 Min Read

Καταδίωξη στους δρόμους του Κορυδαλλού και σύλληψη ενός 30χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε σειρά κλοπών δικύκλων, σημειώθηκε το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

  • Όλα ξεκίνησαν στα Καμίνια, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν μια μοτοσυκλέτα που τους κίνησε την υποψία και επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο.
  • Ο οδηγός, όμως, μόλις είδε τους αστυνομικούς, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να ξεφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και, μετά από καταδίωξη, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στον Κορυδαλλό.

Το στοιχείο που έβαλε τους αστυνομικούς σε υποψίες επιβεβαιώθηκε: η μοτοσυκλέτα ήταν κλεμμένη. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγάλεω.

Εκεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η έρευνα αποκάλυψε ότι φέρεται να είχε εμπλακεί ακόμη σε τέσσερις κλοπές δικύκλων τον τελευταίο μήνα στην περιοχή του Αιγάλεω. Κατά την ίδια πηγή, ο άνδρας παραβίαζε τις καλωδιώσεις των δικύκλων και τα έθετε σε λειτουργία χωρίς κλειδί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απείθεια. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Share This Article