Συναγερμός σήμανε στο 1ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης, όταν 15χρονη μαθήτρια εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις τουαλέτες του σχολείου, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την ανήλικη. Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου εισήχθη για να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
- Το περιστατικό προκάλεσε έντονη ανησυχία στη σχολική κοινότητα, με εκπαιδευτικούς και μαθητές να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για να διαπιστωθεί τι προηγήθηκε. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της 15χρονης ή για τα αίτια του περιστατικού. ‘
Η υπόθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρμόδιων φορέων, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.
