Ένα ακόμη πρόσωπο μπαίνει στο κάδρο των ερευνών για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και αυτή τη φορά η ιστορία έχει αρκετές… στροφές.
- Οι Αρχές εξετάζουν τη σχέση της 57χρονης Ιωάννας Γάκα με έναν 62χρονο άνδρα που δηλώνει υπνοθεραπευτής και αναδρομέας θεραπευτής, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού του Μαζωνάκη μαζί του αμέσως μετά τη συνεδρία πλασμαφαίρεσης.
Το ακόμη πιο ενδιαφέρον; Ο Νάσος φέρεται να γνώριζε τη Γάκα εδώ και 14-15 χρόνια, ενώ ο ίδιος μιλά για ανοιχτή επαγγελματική συνεργασία και ανταλλαγή πελατών.
- Στις Αρχές φέρεται να υποστήριξε ότι θεωρεί πως ο Μαζωνάκης ήταν ζωντανός στη φωτογραφία που του είχε σταλεί από τη Γάκα κατά τη διάρκεια της πλασμαφαίρεσης, λέγοντας πως εκείνη τον είχε ενημερώσει ότι ήταν καλά.
Και υπάρχει και το ραντεβού στην Κηφισιά.
- Ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Κολωνάκι φέρεται να κατέθεσε πως γνώριζε ότι μετά το ιατρείο θα τον πήγαινε στην Κηφισιά.
Ο ίδιος ο 62χρονος υποστήριξε δημόσια ότι εκείνος κανόνισε το ραντεβού, ότι είχε συναντήσει για πρώτη φορά τον Μαζωνάκη τη Δευτέρα πριν από τον θάνατό του και ότι επρόκειτο να συνεχίσουν την κουβέντα τους την Τετάρτη.
- Παράλληλα, ανέφερε ότι ο τραγουδιστής ήταν πελάτης της Γάκα εδώ και χρόνια.
Τώρα, οι Αρχές καλούνται να ξετυλίξουν ποιος ήξερε τι, πότε το γνώριζε και ποια ήταν η ακριβής αλληλουχία των γεγονότων.
