Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο αγαπημένος «Μάρκος» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», έκανε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του και γύρισε τον χρόνο πίσω, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες από την εποχή που η σειρά του MEGA είχε γίνει τεράστια επιτυχία.
- Ο ηθοποιός, ο οποίος μετά την τηλεοπτική επιτυχία επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα και να εγκατασταθεί στη Ρόδο, μίλησε στην εκπομπή «Τσάι με Λεμον1» για τους πρώην συμπρωταγωνιστές του και τα γυρίσματα που άφησαν εποχή.
- Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Τάσο Γιαννόπουλο, τον «Μάκη» της σειράς, αποκαλύπτοντας πως ήταν από εκείνους που τον έκαναν να γελάει περισσότερο στα γυρίσματα.
Όπως εξήγησε, μάλιστα, ο ηθοποιός στην πραγματική του ζωή ήταν αρκετά διαφορετικός από τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, προκάλεσε η αποκάλυψή του για τα χρήματα που έπαιρνε στη σειρά.
Ο Μπουσουλόπουλος ανέφερε ότι στην πρώτη σεζόν αμειβόταν με 500 ευρώ καθαρά ανά επεισόδιο, ενώ στη δεύτερη η αμοιβή του διπλασιάστηκε στα 1.000 ευρώ.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως αρχικά του είχαν προτείνει μόλις 250 ευρώ, αλλά έκανε σκληρή διαπραγμάτευση και κατάφερε να διπλασιάσει την αμοιβή του.
