Τη συναυλία του στην Πάτρα, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε να ακυρώσει ο APON, μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
- Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή την απόφασή του μέσα από Instagram story, εξηγώντας πως η εμφάνισή του δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς την ίδια ημέρα θα τελεστεί η κηδεία του σπουδαίου τραγουδιστή.
- Ο APON θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τον σεβασμό του στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και στους δικούς του ανθρώπους, τονίζοντας πως υπάρχουν στιγμές που η μουσική περνά σε δεύτερο πλάνο.
«Λόγω της ξαφνικής και βαθιάς απώλειας του Γιώργου Μαζωνάκη, η προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Πάτρα ακυρώνεται, καθώς τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου – την ημέρα του live – θα τελεστεί η κηδεία του», έγραψε χαρακτηριστικά.
«Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», πρόσθεσε. Η απόφαση του APON έρχεται σε μια περίοδο έντονης συγκίνησης για τον καλλιτεχνικό κόσμο, με φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους του Γιώργου Μαζωνάκη να αποχαιρετούν τον αγαπημένο τραγουδιστή.
Η κηδεία του αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τη μακρά πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.

