Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Bodega Live, όταν ο Nivo αποφάσισε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον καλό του φίλο, όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε, Γιώργο Μαζωνάκη.
- Ο Νίκος Βουρλιώτης ανέβηκε στη σκηνή εμφανώς φορτισμένος και, κρατώντας το μικρόφωνο, ζήτησε από όλους τους θαμώνες να σηκωθούν όρθιοι. Ο λόγος; Ήθελε να τραγουδήσουν όλοι μαζί ένα τραγούδι που έχει συνδεθεί με τον αξέχαστο τραγουδιστή.
- Το «Θέλω να γυρίσω», το κομμάτι που είχαν ερμηνεύσει μαζί ο Μαζωνάκης και οι Goin’ Through στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ακούστηκε ξανά, αυτή τη φορά σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση.
Ο Nivo θέλησε να αποτίσει έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον φίλο του, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά, ενώ ο Χρήστος Χολίδης ανέλαβε να τραγουδήσει τα λόγια που κάποτε έλεγε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι εικόνες από το νυχτερινό κέντρο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες, με τον κόσμο να συμμετέχει και να τραγουδά μαζί με τους δύο καλλιτέχνες.
Μπορεί ο Nivo να μην είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή κάποια δημόσια τοποθέτηση για την απώλεια, όμως στη σκηνή δεν χρειάστηκαν πολλά λόγια. Το τραγούδι τα είπε… όλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
