Δείτε τις εικόνες απο τη νύχτα τρόμου χθές στο Μαρτίνο – Πέντε αυτοκίνητα σε καραμπόλα έγιναν… ένα

1 Min Read

Βραδιά τρόμου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όπου λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο με καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

  • Το ατύχημα έγινε στο τμήμα της εθνικής ανάμεσα στο Μαρτίνο Φθιώτιδας και το Κάστρο Βοιωτίας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως τέσσερα από τα οχήματα κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση. Τρία άτομα τραυματίστηκαν, ενώ ένας από τους τραυματίες φέρεται να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

  • Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια και να μεταφέρουν τους τραυματίες.

Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, δημιουργήθηκε και στην κυκλοφορία. Το ρεύμα προς Αθήνα επηρεάστηκε σημαντικά και οι οδηγοί χρειάστηκε να εκτραπούν από τον κόμβο Μαρτίνου, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση και να απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα οχήματα.

  • Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ενώ η νύχτα μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε σκηνικό πανικού.

Την ίδια ώρα, η Τροχαία έχει αναλάβει να φωτίσει το τι ακριβώς συνέβη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα πέντε οχήματα συγκρούστηκαν παραμένουν υπό διερεύνηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This Article