Βουτιά αυτοκινήτου στο λιμάνι – Νεκρή μία γυναίκα στην Κάσο

1 Min Read

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κάσο, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ελλήνων τουριστών κατέληξε στη θάλασσα, λίγα μόλις λεπτά μετά την αποβίβασή τους από το πλοίο.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:15 στο λιμάνι του νησιού και σήμανε συναγερμό στις Αρχές. Στελέχη του Λιμενικού, αλλά και κάτοικοι που βρέθηκαν στο σημείο, έπεσαν στη θάλασσα σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους δύο ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν οδηγός του αυτοκινήτου, κατάφερε να ανασυρθεί σώος. Για τη σύζυγό του, όμως, η επιχείρηση διάσωσης εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας της Κάσου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το ζευγάρι είχε μόλις φτάσει στο νησί για διακοπές, όμως το ταξίδι τους πήρε τραγική τροπή μέσα σε λίγα λεπτά. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς ακριβώς το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα. Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Share This Article