«Στο στόχαστρο» ο Εμπαπέ – Η συμμορία που φέρεται να σχεδίαζε την απαγωγή του

1 Min Read

Στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συμμορίας φέρεται να είχε βρεθεί ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τις αποκαλύψεις από τη Γαλλία να προκαλούν σοκ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως, ένας μόλις 18 ετών νεαρός φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σχέδιο που αφορούσε απαγωγές και επιθέσεις σε συνολικά 26 πλούσια πρόσωπα. Ανάμεσα στα ονόματα που εντοπίστηκαν στα κινητά τηλέφωνα της ομάδας ξεχώρισε και εκείνο του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ακόμη πιο απίστευτο; Ο νεαρός φέρεται να συντόνιζε τη δράση μέσα από τη φυλακή, χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα και Snapchat, με το ψευδώνυμο «Lester Z».

Οι Αρχές φέρεται να εντόπισαν διευθύνσεις ποδοσφαιριστών, τραγουδιστών, επιχειρηματιών και άλλων οικονομικά ισχυρών προσώπων. Στη λίστα υπήρχαν κοσμηματοπώλες, έμποροι και γνωστά πρόσωπα.

Ο 18χρονος, που έχει ήδη απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, παραδέχθηκε την εμπλοκή του, αλλά αρνείται ότι ήταν ο εγκέφαλος. Υποστηρίζει πως λειτουργούσε ως μεσάζοντας. Το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος και σε απομόνωση, ενώ η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

Share This Article