Μια νέα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παράμετρος φαίνεται πως προστέθηκε σε υπόθεση που έχει απασχολήσει έντονα την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και συνδέεται με γνωστό καλλιτέχνη. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που γνωρίζουν την έρευνα, στην πορεία των ελέγχων οι αρμόδιες αρχές φέρεται να εντόπισαν και μια εταιρεία με παρουσία και δραστηριότητα στη Μύκονο. Το συγκεκριμένο εταιρικό σχήμα φαίνεται να αποτέλεσε αντικείμενο ελέγχου, καθώς στο παρελθόν είχαν κινηθεί κεφάλαια τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
- Το ερώτημα που πλέον αποκτά μεγαλύτερη σημασία είναι τι ακριβώς συνέβη με αυτά τα χρήματα.
Η εταιρεία φέρεται να είχε εμπλακεί σε projects που σχετίζονταν με ακίνητα και εκτάσεις στο νησί, μεταξύ άλλων και με περιουσίες που αποδίδονται στην Εκκλησία. Όμως το μεγάλο ζητούμενο είναι εάν τα σχέδια για τα οποία υπήρξε χρηματοδότηση υλοποιήθηκαν τελικά ή αν έμειναν στα χαρτιά.
- Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον.
Πού κατευθύνθηκαν τα κεφάλαια; Ποιοι ήταν οι τελικοί αποδέκτες; Υπήρχαν ενδιάμεσες εταιρείες; Και ποια ήταν τελικά η πραγματική δραστηριότητα του συγκεκριμένου σχήματος; Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι λογαριασμοί άλλων εμπλεκομένων παραμένουν δεσμευμένοι, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
Το πιο ενδιαφέρον; Η συγκεκριμένη εταιρεία φέρεται πλέον να περιλαμβάνεται σε μεγάλη δικογραφία για σοβαρή υπόθεση, γεγονός που ενδέχεται να ρίξει περισσότερο φως στην ιστορία.
