Παρασκήνιο – Αλλαγές και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ εάν δεν έρθουν νούμερα και εμπορικά.

1 Min Read

Θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα απ’ ότι μαθαίνω οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ. Φέτος και σε σχέση με τον ανταγωνισμό έπεσαν πολλά χρήματα στη βραδινή ζώνη: Γεωργίου με δύο σειρές, δεύτερη σεζόν για Τσουβέλα, δεύτερη σεζόν για Λαμπρόπουλο, Voice και αρκετά πρότζεκτ ακόμη.

 

  • Ο στόχος πια είναι ξεκάθαρος και έχει γίνει σαφής: Το κανάλι θα πρέπει να γίνει ανταγωνιστικό στη βραδινή ζώνη και τα νέα προγράμματα που θα λανσαριστούν νωρίτερα από τη «συμμαχία» να καταφέρουν να διεμβολίσουν τον ανταγωνισμό.

 

Εάν οι σειρές του Γεωργίου – που πολλοί δεν πιστεύουν εντός καναλιού – και τα υπόλοιπα πρότζεκτ δεν χτυπήσουν πρωτιές αλλά και καλά εμπορικά τότε κοντά στα Χριστούγεννα θα δρομολογηθούν αποχωρήσεις και στον τομέα του προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Σας υπενθυμίζω ότι τις τελευταίες 3 σεζόν το κανάλι με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι εκτός ανταγωνισμού των μεγαλύτερων Mega, ANT1, Alpha και STAR. Αυτή η κατάσταση ξεκάθαρα πλέον δεν είναι ανεκτή από την διοίκηση και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Share This Article