Ένα θρίλερ χωρίς τέλος βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αρτέμιδα, καθώς εδώ και τρεις μήνες παραμένει άφαντη η 50χρονη Γιου Τινγκ, με την οικογένειά της να αγωνιά και να αναζητά απαντήσεις.
- Ο 33χρονος γιος της, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές επικοινωνίας με τη μητέρα του και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.
- Όπως αποκάλυψε, η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν στις 10 Μαΐου μέσω WeChat. Τότε, όπως είπε, όλα έμοιαζαν απολύτως φυσιολογικά και η μητέρα του δεν του είχε αναφέρει ότι αντιμετώπιζε κάποιον κίνδυνο.
«Πιστεύω ότι πρόκειται για απαγωγή», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η 50χρονη δεν θα έκοβε ποτέ ξαφνικά κάθε επικοινωνία με την οικογένειά της.
Ο ίδιος αποκάλυψε ακόμη ότι γνώριζε πως υπήρχαν άνθρωποι που χρωστούσαν σημαντικά χρηματικά ποσά στη μητέρα του, χωρίς όμως να γνωρίζει για σοβαρές προστριβές.
Η Γιου Τινγκ είχε ταξιδέψει στην Κίνα τον Μάρτιο για επαγγελματικούς λόγους και είχε συναντήσει τον γιο της. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, τα ίχνη της χάθηκαν.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι κινεζικές Αρχές. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον γιο της, η ελληνική Αστυνομία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.
