Τον πήραν χαμπάρι στη Φλώρινα – Ο 65χρονος είχε κάνει το σπίτι του… μικρή φυτεία

1 Min Read

Μπλεξίματα με τον νόμο απέκτησε ένας 65χρονος στη Φλώρινα, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρέθηκαν μπροστά σε μια μικρή… καλλιέργεια μέσα στο σπίτι του.

  • Ο άνδρας συνελήφθη χθες το πρωί για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές είχε στην κατοχή του κάνναβη, αλλά και τέσσερα δενδρύλλια που καλλιεργούσε στην κατοικία του.
  • Όπως έγινε γνωστό, πριν από την έρευνα στο σπίτι είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος στον 65χρονο, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα στην κατοικία του, σε περιοχή της Φλώρινας, και εκεί φαίνεται πως αποκαλύφθηκε το υπόλοιπο σκηνικό.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν ακόμη 0,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως περίπου 60 εκατοστά, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Το περιστατικό πλέον βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων Αρχών, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας.

Σε βάρος του 65χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Share This Article