Σκάφος έπεσε πάνω σε 65χρονο ψαροντουφεκά – Στο νοσοκομείο ο άνδρας

1 Min Read

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή της Συκιάς Χαλκιδικής, όταν ένας 65χρονος που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα τραυματίστηκε από διερχόμενο σκάφος.

  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Λιμενικού, το σκάφος έφερε ελληνική σημαία και το χειριζόταν ένας 60χρονος. Υπό συνθήκες που διερευνώνται, το σκάφος ήρθε σε επαφή με τον 65χρονο ψαροντουφεκά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
  • Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Λιμενική Αρχή Νέου Μαρμαρά και στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Λιμενικού, προκειμένου να συνδράμει και να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Συκιάς και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ο 65χρονος παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ για την υπόθεση έχει ξεκινήσει προανάκριση από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία προκειμένου να αποσαφηνιστεί πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα και αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας κατά την κίνηση του σκάφους και την υποβρύχια αλιεία.

Share This Article