Ήταν μια εκπομπή που έκανε επιτυχία στο παρελθόν – κυρίως εξαιτίας της καραντίνας την περίοδο του κορονοϊου – αλλά στη συνέχεια ατόνησε. Αιτία τα πολλά μουσικά αφιερώματα που προβάλλονταν τότε στην TV, η παλιακή παρουσίαση απο την Κορομηλά αλλά από ένα σημείο και μετά η επιθυμία του κόσμου να δει «live» τους καλλιτέχνες και όχι κονσέρβα στην TV.
- Τώρα μαθαίνω υπάρχει μια διαφορετική ιδέα για το «Σπίτι με το Mega». Διαφορετικό concept και πιο κοστοβόρο:
Να γίνει κάτι σαν το «Moments» αλλά και με μεγάλα μουσικά κομμάτια. Δηλαδή αφιερωματικές εκπομπές στη ζωή κορυφαίων ερμηνευτών και παράλληλα και μίνι τηλεοπτικές συναυλίες με άλλους καλλιτέχνες να τους πλαισιώνουν. Η ιδέα μάλιστα που έχει πέσει στο τραπέζι συμπεριλαμβάνει και βίντεο – οδοιπορικά εκτός Αθήνας.
- Εάν το πρόγραμμα πάρει έγκριση θα είναι για συγκεκριμένο μικρό αριθμό επεισοδίων και σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να βγει στον «αέρα» πριν τον Γενάρη του 2027.
Υπάρχει και δεύτερη εναλλακτική low budget που προβλέπει στήσιμο τριών εορταστικών «Σπίτι με το Mega». Ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς και Κυριακή του Πάσχα με «ένωση» μεγάλων καλλιτεχνών σε τρεις μεγάλες τηλεοπτικές συναυλίες. Όμως εδώ πάντα υπάρχουν τα γνωστά θέματα για σειρά των ονομάτων κτλ και το κανάλι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μεταφέρει απλά σε ένα πλατό σχήματα που ήδη θα «τρέχουν» στη νυχτερινή Αθήνα. Δεν θα το ήθελαν άλλωστε και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.
