«Γάζωσαν» τον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα – Άνδρας έπεσε αιμόφυρτος με σφαίρα στην πλάτη

1 Min Read

Σκηνές άγριας βίας εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα στον Ασπρόπυργο, όταν μια συμπλοκή μεταξύ Ρομά εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, αφήνοντας έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο από σφαίρα στην πλάτη.

  • Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου προς την Κυριακή 16 Αυγούστου, στην περιοχή Νεόκτιστα.
  • Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία του συνοικισμού, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Το πρώτο επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε στην οδό Σπάρτης, πάνω από τις εγκαταστάσεις του ΑΔΜΗΕ, ενώ λίγη ώρα αργότερα υπήρξε νέο περιστατικό προς την περιοχή Τζαβερδέλα, στις οδούς Δελφών και Μπουμπουλίνας.

Κατά τη διάρκεια της ένοπλης συμπλοκής, ένας άνδρας δέχθηκε πυροβολισμό στην πλάτη και έπεσε τραυματισμένος.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η αιματηρή σύγκρουση να συνδέεται με προσωπικές διαφορές, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει έρευνες για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων, ενώ έχουν αυξηθεί οι περιπολίες στην περιοχή, υπό τον φόβο νέου επεισοδίου ή πιθανών αντιποίνων.

Share This Article