Γιατί η χήρα του Kobe «σνόμπαρε» το Nammos Hotel; Το κρυφό deal και η φιλία ετών με τον Ζαννή Φραντζέσκο!

2 Min Read

Η Vanessa Bryant επέστρεψε στη Μύκονο, αλλά αυτή τη φορά τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη! Η χήρα του θρύλου του NBA, Kobe Bryant, εθεάθη στις υπερπολυτελείς καμπάνες του Nammos στην Ψαρρού, έχοντας στο πλευρό της τις τρεις κόρες της: την 7χρονη Capri, τη 10χρονη Bianca και την 23χρονη Natalia — η οποία, όπως φαίνεται, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της στο μπάσκετ αλλά «καίει» και τις παστερέλες με το μόντελινγκ!

Αν και η οικογένεια δεν έμεινε ώρες στην παραλία, πρόλαβαν να κάνουν το απαραίτητο shopping therapy στο Nammos Mall και φυσικά να γευτούν τις high-end δημιουργίες του εστιατορίου: sushi premium επιλογής για τη Vanessa, ζυμαρικά για τα μικρότερα κορίτσια.

Η «επιλογή» που συζητήθηκε και η σχέση με τον Ζαννή

Αυτό όμως που ψιθυρίζεται έντονα στα «πηγαδάκια» του νησιού είναι η ιδιαίτερη επιλογή της Vanessa να… κλειστεί στις καμπάνες και να μην επιλέξει τη διαμονή ή την έκθεση στους κοινόχρηστους χώρους του Nammos Hotel. Παραξενιά; Ιδιοτροπία VIP; Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και κρύβεται στο κομμάτι της απόλυτης ασφάλειας και της ιδιωτικότητας που απαίτησε η ίδια.

  • Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουμε, η Vanessa διατηρεί στενή, προσωπική φιλία ετών με τον επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκο. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο εξωτερικό, διατηρώντας ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

Έτσι, από το καλοκαίρι του 2014 —όταν είχε πρωτοεπισκεφθεί το νησί των ανέμων μαζί με τον Kobe— μέχρι και σήμερα, ο Ζαννής είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά. Εκείνος φρόντισε προσωπικά ώστε η οικογένεια Bryant να απολαύσει τη χλιδή και την άνεση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας, προσφέροντάς της το δικό της «οχυρό» στην Ψαρρού.

Share This Article