Πήγε να φύγει από την Κάρπαθο σαν… κύριος, όμως οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν στο παρά πέντε! Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη αφού φέρεται να είχε εισβάλει σε δωμάτιο ξενοδοχείου και να είχε αρπάξει χρήματα και αντικείμενα αξίας.
- Το βράδυ της Τρίτης, ο άνδρας φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την απουσία των ενοίκων και να μπήκε στο δωμάτιο από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.
- Από εκεί πήρε τιμαλφή, ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρήματα και στη συνέχεια έγινε… καπνός. Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν την κλοπή και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως την αναζήτηση.
Την επόμενη ημέρα, όμως, έμελλε να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη. Ο 34χρονος εντοπίστηκε μέσα σε πλοίο της γραμμής, λίγο πριν αυτό αναχωρήσει από το νησί. Και σαν να μην έφτανε η κλοπή, κατά τον έλεγχο δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και φέρεται να έδωσε ψευδή στοιχεία.
Όταν οι Αρχές εξακρίβωσαν την πραγματική του ταυτότητα, διαπίστωσαν ότι αναζητούνταν ως δραπέτης σωφρονιστικού καταστήματος, καθώς δεν είχε επιστρέψει στη φυλακή μετά από άδεια.
Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ψευδή κατάθεση και απόδραση κρατουμένου.
