Ακυρώθηκε η εμφάνιση του Μουγκοπέτρου στην Ηλεία – Τα ψώνια και η καταγγελία του

1 Min Read

Με ένα βίντεο το βράδυ της Κυριακής, ο Άρης Μουγκοπέτρος ανακοίνωσε πως η εμφάνισή του στις 14 Αυγούστου στην Ηλεία ακυρώνεται. Ο ίδιος, μέσα από το βίντεό του, εξηγεί και τον λόγο, λέγοντας πως με το σχήμα με το οποίο θα εμφανιζόταν δεν συμφώνησαν τελικά. Και το πρόβλημα είναι το σχήμα. Δηλαδή οι καλλιτέχνες που θα εμφανιζόταν μαζί του.

  • «Καθώς η συμφωνία με το υπάρχον σχήμα δεν προχώρησε όπως είχε κανονιστεί, δηλαδή δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Να πω ευχαριστώ στον επιχειρηματία της βραδιάς, καθώς μέχρι τελευταία στιγμή προσπάθησε ώστε να γίνει η βραδιά και μου φέρθηκε με άψογο τρόπο», είπε, μεταξύ άλλων.

Μέσα από το ίδιο βίντεο, βέβαια, ευχαριστεί τον επιχειρηματία του μαγαζιού για τη στήριξη και τη βοήθειά του. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η συμφωνία με το υπάρχον σχήμα δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εμφάνισή του.

 

 

@aris_mougopetros

14 Αυγούστου – ακύρωση | ευχαριστώ από καρδιάς ❤️ Καλό Δεκαπενταύγουστο εύχομαι σε όλους 🙏🏼🙏🏼

♬ πρωτότυπος ήχος – aris_mougopetros 🦇

Share This Article