«Η εντολέας μου δεν είναι στις φωτογραφίες» – Σκληρή αμφισβήτηση από τον δικηγόρο της 46χρονης για Marfin

2 Min Read

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Marfin! Ο δικηγόρος της 46χρονης που έχει συνδεθεί με τη φονική επίθεση πριν από 16 χρόνια αμφισβητεί ευθέως τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί εις βάρος της, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει ταυτοποίηση από τις φωτογραφίες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κώστας Παπαδάκης έκανε λόγο για «περιορισμένη προσομοίωση» και όχι για ταυτοποίηση, εξηγώντας ότι η σχετική εργαστηριακή εξέταση ακολουθεί συγκεκριμένη κλίμακα αξιολόγησης.

Ο συνήγορος υποστήριξε ακόμη ότι η ίδια γυναίκα είχε ελεγχθεί και το 2022 για την υπόθεση, με τα ίδια στοιχεία και φωτογραφικό υλικό, και τότε η υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο.

Μάλιστα, έθεσε ένα ακόμη ζήτημα που προκαλεί ερωτήματα, υποστηρίζοντας ότι η 46χρονη δεν εμφανίζεται στις φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης, αλλά σε παλαιότερο φωτογραφικό αρχείο από διακοπές.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι η εντολέας του βρισκόταν στη διαδήλωση εκείνη την ημέρα, αρνείται όμως ότι βρισκόταν στο σημείο της φονικής επίθεσης.

Η 46χρονη, που ζει τα τελευταία χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία, επέστρεψε στην Ελλάδα συνοδεία αστυνομικών και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή την προσεχή Τρίτη.

Η υπόθεση παίρνει πλέον νέα τροπή, με την υπεράσπιση να βάζει στο επίκεντρο την αξιοπιστία των στοιχείων και τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η σύνδεση της 46χρονης με την υπόθεση.

Share This Article