Με θετικό πρόσημο συνεχίζει το Χρηματιστήριο Αθηνών, παραμένοντας για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση πάνω από τις 2.600 μονάδες, με τους επενδυτές να περιμένουν τις ανακοινώσεις των μεγάλων εισηγμένων εταιρειών.
Στο μικροσκόπιο τα αποτελέσματα
Η αγορά στρέφει την προσοχή της στις οικονομικές επιδόσεις των Cenergy, ΔΕΗ, HelleniQ Energy, Coca-Cola HBC και Metlen, καθώς τα αποτελέσματά τους αναμένεται να επηρεάσουν το επενδυτικό κλίμα και τη συνέχεια της χρηματιστηριακής πορείας.
Ψήφος εμπιστοσύνης στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Την ίδια ώρα, η UBS ξεκίνησε την κάλυψη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με σύσταση «αγορά» και τιμή-στόχο τα 55 ευρώ, εξέλιξη που ενίσχυσε το ενδιαφέρον των επενδυτών για τη μετοχή.
Το βλέμμα στις επόμενες κινήσεις
Οι ανακοινώσεις των εισηγμένων και η πορεία των διεθνών αγορών αναμένεται να καθορίσουν το κλίμα των επόμενων ημερών, με τους επενδυτές να αναζητούν νέα σημάδια για τη συνέχεια της ανοδικής τάσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
