Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε άφωνη την Πάρο – Στα…καλύτερα της

1 Min Read

Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε για λίγο πίσω της τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις και βρέθηκε στην Πάρο, όπου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η παρουσιάστρια, όπως πάντα, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνισή της, αποδεικνύοντας πως το στυλ είναι θέμα φινέτσας και όχι υπερβολής.

Μέσα από τις φωτογραφίες, η Κατερίνα πόζαρε στα πανέμορφα σοκάκια του νησιού με ένα κομψό καλοκαιρινό outfit που ταίριαζε απόλυτα στο κυκλαδίτικο σκηνικό.

  • Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πολλές φορές πως ξέρει να συνδυάζει τη λάμψη με την απλότητα.
  • Αυτή τη φορά, η χαλαρή διάθεση των διακοπών της έδωσε μια πιο αυθεντική πλευρά της, μακριά από τα φώτα του πλατό.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει να αποτελεί fashion inspiration για πολλές γυναίκες, αφού κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Στην Πάρο, όμως, το μεγαλύτερο «αξεσουάρ» της ήταν η ανεμελιά και το χαμόγελό της.

Share This Article