Δημήτρης Κοργιαλάς – Φωτεινή Ψυχίδου: Βάφτισαν τον 9χρονο γιο τους στη Ναύπακτο

1 Min Read

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ημέρα έζησαν ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου, καθώς την Τετάρτη 22 Ιουλίου βάφτισαν τον 9χρονο γιο τους στη Ναύπακτο, τόπο καταγωγής του γνωστού τραγουδιστή.

Παρότι το πρώην ζευγάρι έχει ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή εδώ και χρόνια, βρέθηκε μαζί σε αυτή τη σημαντική στιγμή για το παιδί του, αποδεικνύοντας πως η κοινή φροντίδα και η αγάπη για τον γιο τους παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ζεστό οικογενειακό κλίμα, παρουσία συγγενών και στενών φίλων.

Ο μικρός πήρε το όνομα Θανάσης, προς τιμήν του πατέρα του Δημήτρη Κοργιαλά, ενώ νονά ήταν η αδελφή του τραγουδιστή, Γιώτα Κοργιαλά. Στιγμιότυπα από τη βάφτιση δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις εικόνες να αποτυπώνουν το χαρούμενο κλίμα της ξεχωριστής ημέρας.

Στη βάφτιση βρέθηκε και η κόρη της Φωτεινής Ψυχίδου από τον προηγούμενο γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα, η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από το μυστήριο, εκφράζοντας δημόσια τη χαρά της για τον μικρό της αδελφό. Η όμορφη οικογενειακή στιγμή συγκέντρωσε δεκάδες ευχές από φίλους και διαδικτυακούς ακόλουθους του πρώην ζευγαριού.

Share This Article