Στο φώς η Ιατροδικαστική για τον Γεωργίου – Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

2 Min Read

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο πυκνώνει το πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου. Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται να στρέφουν την έρευνα των Αρχών προς το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν ανακοινωθεί οριστικά συμπεράσματα.

  • Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν διαπιστώνονται τραύματα από πυροβόλο όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο. Αντίθετα, τα ευρήματα παραπέμπουν σε βίαιη επίθεση με αλλεπάλληλα χτυπήματα στην περιοχή του κεφαλιού και του προσώπου. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν αυτά προκλήθηκαν με γυμνά χέρια, με κάποιο αντικείμενο που βρισκόταν στον χώρο ή κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται όλα τα στοιχεία μέσα στο γραφείο, το οποίο ο ποινικολόγος χρησιμοποιούσε και ως χώρο διαμονής. Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης στην είσοδο, στοιχείο που ενδέχεται να σημαίνει πως ο Γεωργίου άνοιξε ο ίδιος την πόρτα σε κάποιο πρόσωπο που γνώριζε ή εμπιστευόταν.

  • Την ίδια ώρα, οι ερευνητές εξετάζουν εξονυχιστικά καταθέσεις, υλικό από κάμερες ασφαλείας, τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάθε πιθανό εγκληματολογικό εύρημα που μπορεί να φωτίσει το τελευταίο 24ωρο της ζωής του.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και οι απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα αναμένονται από τη συνδυαστική αξιολόγηση των ιατροδικαστικών, εργαστηριακών και αστυνομικών στοιχείων. Μέχρι τότε, το θρίλερ συνεχίζεται.

Share This Article