Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας, η Αφροδίτη Νέστορα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» και επιστρέφει στο σπίτι της, έχοντας περάσει μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες της ζωής της.
Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 2 Ιουλίου, μετά την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, η οποία στοίχισε τελικά τη ζωή στη μητέρα της, Βάγια Νέστορα.
Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, νοσηλεύτηκε αρχικά στη Μονάδα Εγκαυμάτων και στη συνέχεια στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής. Η κατάσταση της υγείας της παρέμεινε σταθερή, ενώ παρουσίασε σταδιακή βελτίωση.
Οι γιατροί έκριναν ότι δεν απαιτείται περαιτέρω νοσηλεία και η Αφροδίτη εξήλθε σε καλή γενική κατάσταση.
Ωστόσο, η περιπέτειά της δεν έχει τελειώσει, καθώς θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.
Την ίδια ώρα, η αστυνομική παρουσία έξω από την οικία της παραμένει ισχυρή.
Με την επιστροφή της, τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να ενισχυθούν, ενώ προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για τους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο σημείο.
