Ανατροπή στη Marfin – Η 46χρονη λέει «ναι» στην έκδοση και φωνάζει αθώα

1 Min Read

Εξελίξεις στην υπόθεση της Marfin, καθώς η 46χρονη που συνελήφθη στη Βρετανία έδωσε τη συγκατάθεσή της για την έκδοσή της στην Ελλάδα.

Η γυναίκα παραμένει προς το παρόν υπό κράτηση, ενώ η μεταφορά της αναμένεται να ανοίξει νέο κύκλο ερευνών γύρω από την εμπρηστική επίθεση που σημάδεψε τη χώρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 46χρονη συνελήφθη στο αεροδρόμιο Gatwick, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πρωινή πτήση με προορισμό την Αθήνα.

Η πλευρά της υποστηρίζει ότι σκόπευε να επιστρέψει αυτοβούλως στην Ελλάδα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση των Αρχών και να αποδείξει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Η πρόθεσή της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ήδη γνωστοποιηθεί μέσω της συνηγόρου της, ενώ φέρεται να είχε αποστείλει και σχετική επιστολή.

Η 46χρονη ζει εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια στο Μπράιτον, έχει δημιουργήσει οικογένεια και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Από τη δικογραφία φέρεται να προκύπτει σύνδεσή της με την ομάδα που κατηγορείται για την επίθεση, χωρίς όμως να της αποδίδεται ξεκάθαρος εκτελεστικός ρόλος. Το στοιχείο αυτό αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της δικαστικής διαδικασίας.

Share This Article