Σφαίρα στο κεφάλι μετά την καταδίωξη – Στο μικροσκόπιο οι αστυνομικοί

1 Min Read

Θρίλερ δίχως τέλος στο Άργος με τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου από πυρά αστυνομικών μετά από καταδίωξη.

Το μεγάλο ερώτημα που καίει πλέον την υπόθεση είναι ένα: οι ένστολοι πυροβόλησαν στον αέρα, όπως ισχυρίζονται, ή οι σφαίρες είχαν άλλη πορεία;

Την απάντηση θα δώσει η βαλλιστική εξέταση, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη θέση των αστυνομικών, την απόσταση των βολών και το αν υπήρξε εξοστρακισμός.

Στο σημείο όπου ο νεαρός φέρεται να επιχείρησε να ανέβει σε μαντρότοιχο για να διαφύγει, εντοπίστηκαν τουλάχιστον 13 κάλυκες, ενώ υπάρχουν εμφανή σημάδια από σφαίρες.

Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Προηγήθηκε χειρουργείο στο Θριάσιο, χωρίς να καταστεί δυνατή η αφαίρεση της σφαίρας από το κεφάλι του.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ έχει διαταχθεί και ΕΔΕ.

Share This Article