«Πάγωσαν» οι τηλεθεατές με το φινάλε της ΕΡΤ – Η στιγμή που οι παρουσιαστές δεν άντεξαν

1 Min Read

Με έντονη συγκίνηση έπεσε σήμερα η αυλαία για την εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, με τον Κρονάκη και τον Ιορδανίδη να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό για το καλοκαίρι.

Οι δύο παρουσιαστές δεν έκρυψαν τη συναισθηματική τους φόρτιση, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Το τελευταίο «καλημέρα» της χρονιάς είχε διαφορετικό χρώμα.

Χαμόγελα, συγκίνηση και πολλά «ευχαριστώ» συνέθεσαν το φινάλε μιας εκπομπής που κατάφερε να αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό, συνδυάζοντας ενημέρωση, ψυχαγωγία και ανθρώπινες στιγμές.

Οι παρουσιαστές αναφέρθηκαν με θερμά λόγια στους συνεργάτες τους, αλλά και στους τηλεθεατές που τους κράτησαν συντροφιά κάθε πρωί, δίνοντας υπόσχεση ότι το τηλεοπτικό ραντεβού θα ανανεωθεί μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με το γνώριμο θετικό κλίμα που χαρακτήρισε την εκπομπή, αφήνοντας μια αίσθηση αισιοδοξίας για τη συνέχεια. Άλλωστε, στην τηλεόραση οι αποχαιρετισμοί του καλοκαιριού είναι σχεδόν πάντα προσωρινοί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το «Καλημέρα είπαμε;» έκλεισε τον κύκλο του με χαμόγελα, συγκίνηση και την υπόσχεση πως θα επιστρέψει ανανεωμένο, έτοιμο να πει ξανά… καλημέρα στους τηλεθεατές.

TAGGED:
Share This Article