Η Τούνη ξεσπάθωσε κατά του Λιάγκα – «Δεν ξεχωρίζει τα 500 ευρώ από τα 5ευρά»

2 Min Read

Η κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, με τις εκατέρωθεν δηλώσεις να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τους τόνους. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αιχμηρές ατάκες, με αποτέλεσμα η υπόθεση να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα social media και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας στην κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς από τον παρουσιαστή, υποστήριξε πως ο Γιώργος Λιάγκας «δεν ξεχωρίζει τα 500 ευρώ από τα 5», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, με αρκετούς να σχολιάζουν τη δημόσια αντιπαράθεσή τους.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ειπώθηκαν και εξαπέλυσε τη δική του επίθεση, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά της influencer ως «ό,τι χειρότερο έχω δει» και προσθέτοντας πως «ντρέπεται και η ντροπή». Οι δηλώσεις του συζητήθηκαν έντονα, καθώς έδειξαν ότι η αντιπαράθεση μεταξύ τους κάθε άλλο παρά έχει λήξει.

Το επεισόδιο αυτό αναζωπύρωσε τη συζήτηση γύρω από τη δημόσια εικόνα των δύο προσώπων, αλλά και για το κατά πόσο τέτοιες προσωπικές κόντρες πρέπει να εξελίσσονται μπροστά στις κάμερες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η σύγκρουση Τούνη – Λιάγκα εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με κάθε νέα δήλωση να προκαλεί νέο κύκλο σχολίων και αντιδράσεων.

Share This Article