Κατερίνα Μπαξεβανάκη: «Δεν θα είχα εισαχθεί στο Εθνικό θέατρο αν δεν είχα περάσει από τον αθλητισμό, έπαιζα πόλο στον Ολυμπιακό»

1 Min Read

Η Κατερίνα Μπαξεβανάκη συνάντησε τη Μαρία Ηλιάκη και τον Κρατερό Κατσούλη, το πρωινό της Πέμπτης, όπως παρακολουθήσαμε στην εκπομπή “Νωρίς νωρίς” της ΕΡΤ.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής και για τη βοήθεια που αισθάνεται ότι έλαβε από την ενασχόληση της με τον αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Μπαξεβανάκη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “η αλήθεια είναι ότι δούλευα από το τρίτο έτος της δραματικής σχολής, ήμουν στη σειρά “Το ναυάγιο” του MEGA, μετά ήμουν στο “Grand Hotel” του ΑΝΤ1 και παράλληλα ήμουν και θεατρικά. Η “Γη της ελιάς” ήρθε πριν από επτά μήνες, που αισθάνθηκα πολύ όμορφα”.

“Το γεγονός ότι ήμουν αθλήτρια με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και θεωρώ ότι δεν θα είχα εισαχθεί στο Εθνικό θέατρο αν δεν είχα περάσει από τον αθλητισμό. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Πόλο έπαιζα στον Ολυμπιακό”.

Share This Article