Ο όμιλος AKTOR δείχνει ότι δεν κινείται απλώς στην αγορά. Θέλει να την οδηγήσει. Υπό την ηγεσία του Αλέξανδρου Εξάρχου, η εταιρεία ανεβάζει ταχύτητα και στέλνει μήνυμα πως μπαίνει σε νέα φάση ανάπτυξης.
Το πλάνο είναι βαρύ. Επενδύσεις 650+300 εκατομμυρίων ευρώ, φιλόδοξα έργα και στρατηγικές κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες στον κατασκευαστικό κλάδο.
Ο AKTOR δεν μένει σε εξαγγελίες. Χτίζει παρουσία, διεκδικεί μεγάλα projects και κοιτάζει την επόμενη μέρα με επιθετική λογική.
Στο επίκεντρο βρίσκονται οι υποδομές, η καινοτομία και η ανάγκη για έργα που έχουν πραγματικό αποτύπωμα στην οικονομία και στην καθημερινότητα. Δρόμοι, εγκαταστάσεις, δίκτυα και μεγάλα κατασκευαστικά μέτωπα μπαίνουν στο κάδρο.
Η επιτυχία, όμως, δεν θα κριθεί μόνο στα νούμερα. Θα κριθεί στην υλοποίηση.
Γιατί η αγορά έχει ακούσει πολλά. Τώρα περιμένει να δει ποιος μπορεί να παραδώσει. Και η AKTOR δείχνει πως θέλει να είναι στην πρώτη γραμμή.
