Πάτρα ΤΩΡΑ – Τραυματίστηκε 15χρονος από κροτίδα σε σχολείο

1 Min Read

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, όπου ένας 15χρονος μαθητής τραυματίστηκε από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του. Ο ανήλικος εντόπισε την κροτίδα έξω από το σχολείο του και, δυστυχώς, αποφάσισε να την ανάψει.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του σε τρία δάχτυλα, προκαλώντας σοβαρές βλάβες. Ο μαθητής διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε ιατρική φροντίδα. Οι γιατροί προχώρησαν σε επεμβάσεις για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του 15χρονου είναι σοκαρισμένοι και ζητούν απαντήσεις από τις αρχές. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί ανησυχία και για άλλες οικογένειες στην περιοχή, οι οποίες εκφράζουν φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το πώς βρέθηκε η κροτίδα εκεί και αν υπάρχουν άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Επίσης, θα εξεταστούν τα μέτρα που υπάρχουν για την προστασία των μαθητών.

 

 

Share This Article