in

Παύλος Κοντογιαννίδης – «Αν δεν γινόμουν ηθοποιός, θα γινόμουν αγρότης»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε αρχικά για τη συμμετοχή του στην ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

«Η ταινία αυτή θα αφήσει εποχή, είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κάθε Έλληνα», είπε αρχικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης είπε στη συνέχεια: «Χάρηκα πολύ που ήμουν από τους πρώτους που κάλεσε ο Γιάννης Σμαραγδής. Του είπα ότι αυτή η ταινία θα είναι η καλύτερή του. Η ταινία δεν είναι ντοκιμαντέρ, είναι ταινία, καλλιτεχνικό έργο».

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε επίσης: «Αν δεν γινόμουν ηθοποιός, θα γινόμουν αγρότης, η φύση είναι υπεράνω της τέχνης. Ήμουν ο πρώτος καλεσμένος στον Πρωινό Καφέ της Ρούλας Κορομηλά κι έσκισε κυριολεκτικά.

Η πολιτική είναι πολύ σκληρή, αλλά εγώ είμαι τσαμπουκάς. Με σχολιάζουν που βάφω τα μαλλιά μου, αλλά το κάνω για το ρόλο που υποδύομαι φέτος».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη για τα φορτηγά – Η αστυνομία απαγόρευσε και την διέλευση των αυτοκινήτων