Λαμία ΤΩΡΑ – Ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του μέσα στον δρόμο

1 Min Read

Ποινή φυλάκισης ενός έτους χωρίς αναστολή επέβαλλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας τη Δευτέρα σε 40χρονο Ρομά. Στις 27 Ιουνίου το μεσημέρι, ξυλοκόπησε άγρια καταμεσής του δρόμου την 35χρονη σύντροφό του, τραυματίζοντάς την.

  • Σύμφωνα με το lamiareport, την περασμένη Παρασκευή στην οδό Αγίας Παρασκευής στα Γαλανέικα Λαμίας ο 40χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, τη χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στα πλευρά.

Η σύλληψη του έγινε την επομένη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και την Κυριακή 29 Ιουνίου οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

  • Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ήταν της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απειλής. Κρίθηκε ένοχος για την 1η κατηγορία, ενώ η δεύτερη απορρίφθηκε, λόγω έλλειψης παραβόλου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς η έφεσή του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Share This Article