in

OMGOMG

Στο Άγιο Όρος ο Βασιλιάς Κάρολος – Πότε προγραμματίστηκε το ταξίδι του

Είναι γνωστές οι σχέσεις του Βασιλιά Καρόλου με την Αθωνική Πολιτεία και ξεκινούν δεκαετίες πριν.

 

  • Άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηγούμενος της μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ επιβεβαίωσε και τις φανερές αλλά και τις κρυφές επισκέψεις του Βασιλιά αλλά και την προσωπική σχέση που διατηρεί μαζί του όπως φυσικά και την πρόσφατη επικοινωνία που είχαν.

Και η εκπομπή “Επι Τόπου” έφερε στο φώς την προηγούμενη εβδομάδα την πρόθεση του Βασιλιά να έρθει στο Άγιο Όρος γεγονός που αποκάλυψε μιλώντας στον Νάσο Γουμενίδη η μεγάλη κυρία του εφοπλισμού και προσωπική φίλη του Καρόλου, Χρυσάνθη Λεμού.

 

Αποκλειστικό – “Στο Άγιο όρος ο Βασιλιάς Κάρολος”

 

  • Η αγάπη του Κάρολου για την Ορθοδοξία είναι κληροδότημα του πατέρα του Φίλιπππου που βέβαια απαρνήθηκε τη θρησκεία του όταν παντρεύτηκε την Ελισάβετ. Ο Κάρολος δημοσίως δεν μπορεί να κάνει καμία αναφορά σε τέτοια ζητήματα καθώς ως γνωστόν εκτός από Βασιλιάς είναι και Επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

 

Θα γίνει η επίσκεψη και μάλιστα σχεδιάζεται υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας. Θα πραγματοποιηθεί μετά από το Πάσχα των Ορθόδοξων και των Καθολικών αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει μέσα στο καλοκαίρι οπότε και θα απέχει ούτως η άλλως όλων των καθηκόντων του οπότε και τυπικά διατηρεί το δικαίωμα να μην υπάρχει καμία πληροφορία για το που αναπαύεται ο Βασιλιάς.

 

Δηλαδή στο Σάντριγκχαμ, στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας ή σε κάποιο προορισμό του εξωτερικού. Φυσικά για να γίνει η επίσκεψη θα πρέπει να υπάρχει και η τελική έγκριση της ομάδας των θεραπόντων ιατρών του.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Καιρός σήμερα – Έρχεται κακοκαιρία. Ποιες περιοχές θα «πνιγούν»

Πάτρα ΤΩΡΑ – Αίμα νέων στην άσφαλτο. Δυο νεκροί σε τροχαίο