in

CryCry LoveLove

Ζήνα Κουτσελίνη – “Λύγισε” on air για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Μέσα από την εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου.

«Μια μέρα δύσκολη να μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια ενός ανθρώπου που αγάπησε πολύ. Συνεργαστήκαμε πολύ δυνατά με πολλές αλήθειες στην κοινή μας συμβίωση. Ήμασταν συνοδοιπόροι για πολύ μεγάλο διάστημα, κι όταν αυτά τα μάτια ήρθαν απέναντί μου για να κάνουν για την εκπομπή που μόλις είχε αποχωρήσει η Σοφία Αλιμπέρτη, αμέσως κατάλαβα ότι της άξιζε αυτή η θέση. Είχε πολλά να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό. Τα μάτια της έλεγα πολλά περισσότερα και όταν ακουμπούσες στην ψυχή της, ένιωθες ότι είχες το πιο βολικό μαξιλάρι στη ζωή σου. Η Κάτια ήταν πολύ σπουδαίο πρόσωπο, πολύ δυνατή γυναίκα. Όσα και αν πέρασε στη ζωή της, τα πέρασε μόνη της, με την οικογένειά της. Ακόμη και τώρα το τελευταίο διάστημα όταν της έστελνε κανείς μήνυμα, όπως εγώ, απαντούσε με ζεστασιά, αγάπη και σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα τίποτα για τις δύσκολες ώρες. Του δικούς της ανθρώπους δεν τους ήθελε να τους στεναχωρεί», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και στη συνέχεια αναφέρθηκε όταν η ηθοποιός είχε εμφανιστεί στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μαζί με τη μητέρα της.

Μετά την προβολή ενός βίντεο, όπου η Κάτια Νικολαΐδου μιλούσε για την υιοθεσία, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε σε κλάματα.

«Σου υπόσχομαι Κάτια η εκπομπή που θα κάνουμε για τις υιοθεσίες θα είναι αφιερωμένες σε εσένα και στην προσπάθειά σου όλα αυτά τα χρόνια», είπε η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δολοφονία Φαίης στην Κυψέλη – «Αν ανοίξουν στόματα, θα μιλάμε και για τρίτο ύποπτο θάνατο»

Κώστας Καραφώτης – «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, σκέφτομαι τον γάμο»