in

AngryAngry OMGOMG

8.000 διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ – Αλλαγές σε αιτήσεις και δικαιολογητικά

Αλλάζουν πράγματα στις αιτήσεις ΑΣΕΠ και στα δικαιολογητικά μπροστά στο τσουνάμι διορισμών. Ξεκινάει άμεσα η πρώτη μεγάλη προκήρυξη στο τέλος του μήνα και χρειάζεται άμεσα να έχετε αυτό το χαρτί για έξτρα μόρια – Πώς θα φτιάξετε το Μητρώο έγκυρα και ΟΡΘΑ

Αμέσως μετά τις εκλογές (ίσως και στο τέλος του μήνα) έρχεται η πρώτη μεγάλη προκήρυξη διορισμών για 141 μόνιμες θέσεις που αφορά τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμου ΑΣΕΠ.

  • Μετά τον Ιούνιο αναμένονται προκηρύξεις άμεσα για πάνω από 5.000 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ εργασίας. Μάλιστα να σας γνωστοποιήσουμε ότι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ θα έχουν να διεκδικήσουν πάνω από 8000 θέσεις.

Συγκεκριμένα

Η πρώτη προκήρυξη θα περιέχει τουλάχιστον 3.502 θέσεις και θα απευθύνεται στους επιτυχόντες της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

Η δεύτερη προκήρυξη θα περιέχει τουλάχιστον 1.565 θέσεις και θα απευθύνεται στους επιτυχόντες της κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ).

Μέχρι και σήμερα το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους να υποβάλλουν αρχικά μόνο την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε κάποια προκήρυξη και σε δεύτερο στάδιο τους καλεί να υποβάλλουν και τα δικαιολογητικά τους. Σύμφωνα όμως, με πληροφορίες του proson.gr, αυτό πρόκειται να αλλάξει για τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιτυχόντες που θα κληθούν να κάνουν αίτηση στο β΄ στάδιο, μαζί με την ηλεκτρονική τους αίτηση θα κληθούν να υποβάλλουν ταυτόχρονα και τα δικαιολογητικά τους.

Η αλλαγή θεωρείται εφικτή αλλά και απαραίτητη. Εφικτή θεωρείται λόγω του μικρού όγκου των επιτυχόντων υποψηφίων, ενώ είναι και απαραίτητη για την εξοικονόμηση χρόνου που θέλει να πετύχει Αρχή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Αρτέμιδα – Βρέθηκε μπιτόνι με βενζίνη

Σοκ στο ποδόσφαιρο- Νεκρός ξαφνικά ο Γιώργος Σιάκουλης