in

OMGOMG

Σάλος στην Λάρισα – Στη φυλακή ο δάσκαλος για βιασμό ανήλικης. Συνεργός και η μητέρα της

Στην φυλακή θα οδηγηθούν ένας 64 χρονος δάσκαλος όπως και όπως και η 52χρονη μητέρα του κοριτσιού μετά τις ποινές που επέβαλε εχθές το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας.

 

  • Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για τις πράξεις, ο μεν δάσκαλος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού και μάλιστα κατ εξακολούθηση και η δε 52χρονη για συνέργεια στις πράξεις του δασκάλου σε βάρος της κόρης της.

 

 

Πώς ξεκίνησε η υπόθεση

 

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2007 σε χωριό των Τρικάλων (σ.σ. η 10χρονη ήταν τότε μαθήτρια της Ε’ τάξης Δημοτικού Σχολείου και ο καταδικασθείς δάσκαλος ήταν τότε 48 ετών) και αποκαλύφθηκε, έπειτα από εισαγγελική έρευνα 13 χρόνια αργότερα, το φθινόπωρο του 2020, όταν η μεγαλύτερη αδελφή της 10χρονης σε μια στιγμή συναισθηματικής φόρτισης εκμυστηρεύτηκε στην κοινωνική λειτουργό τα όσα βίωσε η μικρότερη αδελφή της, τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι του δασκάλου.

 

  • Ο Εισαγγελέας της έδρας, αγορεύοντας επί ώρα, παρατήρησε το «μη υποστηρικτικό», όπως χαρακτήρισε το οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, η οποία δεν ανέφερε αμέσως το γεγονός στους γονείς, παρά μόνο με την επανάληψη των πράξεων του δασκάλου στους παππούδες.

 

Χωρίς, ωστόσο, όπως τόνισε ο Εισαγγελέας, «υπό τον φόβο της αποκάλυψης στην κλειστή τοπική κοινωνία και της ντροπής που προκαλούσε», οι παππούδες να προσχωρήσουν σε κάποια ενέργεια για την «προστασία της αγνότητας της παιδικής ηλικίας» της 10χρονης. Τόσο ο δάσκαλος όσο και η μητέρα αρνήθηκαν με σθένος τις κατηγορίες.

 

«Όλα είναι ψέματα, ήθελαν να εκδικηθούν τη μητέρα τους που τα εγκατέλειψε και έβαλαν και εμένα στο κάδρο» τόνισε ο δάσκαλος στην απολογία του, τονίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν από την «εκδικητική συμπεριφορά» της μεγαλύτερης αδελφής της παθούσης προς τη μητέρα τους, αποδίδοντας την κατηγορία σε σχέδιο σε βάρος του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συναγερμός – Αυξάνεται ο κίνδυνος των ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια

ΣKΑΪ Τώρα – Σε απόγνωση η Σκορδά με το «Πρωινό τους»