in

OMGOMG AngryAngry

63χρονος παιδόφιλος – Η αλήθεια για το ποινικό του παρελθόν και ο λόγος εισβολής

Στοιχεία ντοκουμέντα σχετικά με το ποινικό παρελθόν του 63χρονου ο οποίος φέρεται να έστελνε άσεμνα μηνύματα αλλά και φωτογραφίες σε ένα 14χρονο κοριτσάκι αλλά και μια φιλη της προκύπτει από την έρευνα του eReportaz.

  • Όπως προκύπτει από έγγραφα ντοκουμέντα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση μας ο εν λόγω άνδρας είχε κατηγορηθεί το 1990 για το αδίκημα της κλοπής αλλά απαλλάχθηκε. Επίσης το 1998 είχε κατηγορηθεί για το κακούργημα του βιασμού αλλά επίσης απαλλάχθηκε. Η μοναδική καταδίκη, όπως προκύπτει από το ποινικό του μητρώο, είναι εκείνη της υπεξαγωγής εγγράφου από την υπηρεσία του για την οποία καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκισης με αναστολή.

Παράλληλα από την δημοσιογραφική έρευνα προκύπτει ότι η έρευνα στο σπίτι του πραγματοποιήθηκε επειδή οι αστυνομικές Αρχές είχαν την πληροφορία ότι ο 63χρονος είχε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Σύμφωνα με την κατάθεση του Αστυνομικου ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο σπίτι του δεν βρέθηκε πορνογραφικό υλικό αλλά μόνο 10 δισκία λεξοτανίλ για τα οποία συνελήφθη και αναμένεται να δικαστεί την Δευτερα. Ο ιδιος πάντως διατείνεται ότι τα συγκεκριμένα δισκία άνηκαν στον αδερφό του ο οποίος πάσχει από χρόνια κατάθλιψη.

Η 12χρονη

Σε ότι αφορά την 12χρονη, ο 63χρονος επισημαίνει ότι δεν γνωρίζει την ανήλικη κοπέλα και ουδέποτε ήρθε σε επαφή μαζί της. Από την πλευρά του πάντως το ανήλικο θυμα της παρέας του Κολωνου φέρεται να τον αναγνώρισε, ενώ επισημαίνει ότι ο εν λόγω άνδρας την είχε οδηγήσει και σε έναν ακόμη ενήλικο ο οποίος επίσης την κακοποίησε σεξουαλικα

Δείτε εδώ το ποινικό μητρώο του κατηγορουμένου και την κατάθεση του Αστυνομικου

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στο Διδυμότειχο – Νεκρός στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού

Στην Κατερίνα Καινούργιου η συνέντευξη που… κυνηγάει όλη η Ελλάδα – Έκλεισε το deal της χρονιάς