in

Βόλος ΤΩΡΑ – Ο πατέρας που »καθάρισε» τον κουνιάδο του. «Έχασα τον έλεγχο της λογικής»

Την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο 50χρονος, αλβανικής καταγωγής, κάτοικος Αργαλαστής, ο οποίος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 33χρονο αδελφό της δεύτερης συζύγου του, καθώς την ίδια μέρα το πρωί έμαθε από την κόρη του, που συμπλήρωσε τα 18 της χρόνια ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από μικρή ηλικία και θύμα βιασμού μεταξύ 12 και 14 χρονών.

Οι κατηγορίες για το έγκλημα τιμής που συγκλόνισε την περιοχή και το πανελλήνιο είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος θα ζητήσει ο κατηγορούμενος για τον φόνο του 33χρονου στον Βόλο, για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι βίαζε την 18χρονη κόρη του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά, ο δικηγόρος του 50χρονου, Μιχάλης Βασιλικός, μετέφερε τα όσα του έχει πει ο κατηγορούμενος. Όπως ανέφερε «Λυπάται πάρα πολύ για ότι συνέβη και το αποδίδει στο γεγονός ότι είχε χάσει τον έλεγχο της λογικής».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Πολύ καλά έκανε και σκότωσε τον βιαστή του παιδιού του. Είδατε οι Αλβανοί? Δεν χαρίζουν.
    Εμείς οι Έλληνες, μας βιάζουν τα παιδιά μας και τους χαϊδεύουμε με ποινές χάδι.
    Σε περιπτώσεις όπως η (σεξουαλική) κακοποίηση ανηλίκου, Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. Για να μην πω ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ κιόλας.

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Προφυλακιστέοι οι δυο «κολλητοί» για τη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη

Κοζάνη ΤΩΡΑ – Πιάστηκε με οπλοστάσιο. Τα 970 φυσίγγια και…