28χρονος προσπάθησε να περάσει 19 κιλά κάνναβης μέσα σε βαλίτσα στο «Ελ. Βενιζέλος» – Δείτε φωτογραφία

1 Min Read

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά από το αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» προχώρησαν αστυνομικοί το απόγευμα της Τετάρτης.

  • Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 28χρονος που συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος είναι μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί ναρκωτικά.

Ο 28χρονος εντοπίστηκε στον χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου έχοντας κρυμμένες σε βαλίτσα 36 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), συνολικού μικτού βάρους 18,8 κιλών

  • Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας ενώ ο 28χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Share This Article