Νέες επενδύσεις σε ακίνητα και μάλιστα σε ένα από τα πιο «καυτά» σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κάτσικας, επικεφαλής της World Ship Suppliers και πρόεδρος της νεοσύστατης Skyline Development, ετοιμάζει τη δική του… βάση στον Άγιο Κοσμά.
Πρόκειται για τριώροφη μονοκατοικία στο Ελληνικό, στην παραλιακή ζώνη, ένα project που μόνο απλό δεν το λες. Η μελέτη προβλέπει δύο υπόγεια, χώρους στάθμευσης, βοηθητικούς και κύριους χώρους, κολυμβητική δεξαμενή, φυτεμένο δώμα, αλλά και όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις ασκεπείς πισίνες, μαζί με τρία υδάτινα στοιχεία!
Και επειδή στον Άγιο Κοσμά φαίνεται πως υπάρχει… πολύς χώρος για μεγάλα projects, στην ίδια συνεδρίαση του ΚΑΣ είχε προγραμματιστεί και ένα ακόμη ενδιαφέρον θέμα.
Αυτή τη φορά αφορά την ΤΕΜΕΣ, τον όμιλο του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.
Η Seafort, θυγατρική του ομίλου, είναι ο φορέας του έργου για την ανέγερση κτιρίου γραφείων με υπόγειο.
Με απλά λόγια;
Στον Άγιο Κοσμά δεν αλλάζει μόνο η εικόνα της παραλιακής. Χτίζονται νέες κατοικίες, δημιουργούνται νέοι επαγγελματικοί χώροι και οι μεγάλοι παίκτες της επιχειρηματικής σκηνής παίρνουν θέση.
Και όπως φαίνεται, το real estate στην Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του…
