in

LoveLove OMGOMG

Ξέσπασε ο Καπουτζίδης – «Με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου και με εκτιμούσε κάποτε»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απόφαση να κάνει coming out, όσους δεν ανήκουν στο κοινό του μετά από αυτό αλλά και όσους διστάζουν να προχωρήσουν σε μια αντίστοιχη κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε πως «μου φαίνεται ασήμαντο το τίμημα του coming out και ήθελα πάρα πολύ να το πληρώσω γιατί κατά κάποιο τρόπο λίγο απομακρύνεσαι και από ανθρώπους που εσύ, πρωτίστως, θα ήθελες να απομακρυνθείς. Δηλαδή κι αν έχω χάσει ένα κοινό, το οποίο δεν με εκτιμά πλέον για αυτό που είμαι, με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου και με εκτιμούσε κάποτε. Δεν με στεναχωρεί ότι δεν τους έχω τώρα. Η δική μου ευθύνη να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος, αυτή είναι η ευθύνη που έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι».

«Όταν αποφασίζεις να είσαι αρκετά καθαρός, ξεκάθαρος και να βάζεις όσο γίνεται λιγότερο νερό στο κρασί σου θα βρεθείς μέσα και σε λιγότερες παρέες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πάω με όλα αλλά δεν με πειράζει. Δεν ήμουν τελικά φτιαγμένος για να πάω με όλα γιατί έχω περάσει την περίοδο που προσπαθούσα να πάω με όλα και δεν ήταν μια καλή περίοδος».

«Ας πούμε και την αλήθεια για έναν νέο ηθοποιό, ο οποίος μπορεί να είναι γκέι και ζεν πρεμιέ είναι φοβερά δύσκολο να βγει και να κάνει coming out. Εγώ ορίζω κατά κάποιο τρόπο ο ίδιος την τύχη μου, την πορεία μου και την ιστορία που θα πω οπότε είναι κάποιος αλλιώς τα πράγματα. Δεν κρίνω όμως καθόλου αν ο άλλος δεν θέλει να το πει. Ένα είναι αυτό, το ότι δεν κρίνω καθόλου και να το πούνε όποτε θέλουν και, αν δεν μπορέσουν να το πουνε ποτέ, ας μην το πούν. Δεν θέλω όμως να κρίνουν και αυτοί εμένα. Δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να κρίνουν αυτοί εμένα και δεν μπορούν να μου πουν «έλα μωρέ, μη μιλάς άλλο». Θα μιλήσω όσο θέλω και εσύ δεν θα μιλήσεις αφού δεν θέλεις να μιλήσεις.» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Για άλλη μια φορά μας λέει για τη σεξουαλικότητά του. Σου λέει οι 100 ανοιχτές επαγγελματικές πορτούλες είναι καλύτερα από τις 80 ανοιχτές επαγγελματικές πορτούλες. Ας μαζέψω κι άλλα χρήματα παιζοντάς το σταυροφόρος.
    Ερχεται και η Eurovision

  2. Μας τα έκανε ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. Γιώργο μου, μας κούρασες. Γράψε κάτι δημιουργικό και πάψε να μας το λες συνέχεια. Το εμπεδώσαμε. Σε αποδεχόμαστε. Μην το εργαλειοποιείς όμως. Δεν είναι επάγγελμα.

  3. Αφου ήταν τόσο περήφανος για τη σεξουαλικότητα του γιατί δεν το έλεγε από την αρχή;;;Όπως έκανε ο Γιώργος Μαρίνος ή ο Χατζηδάκης σε πολύ δυσκολότερες εποχές απο τη σημερινή…Αφού οι γονείς του το ήξεραν(και να μη το ήξεραν το βλέπανε ξεκάθαρα….)Τώρα θα κάνει τον άγιο των ομοφυλόφυλων;;

    • Όταν ήθελε να γίνει φίρμα και δεν ήταν της μόδας το coming out, το έκρυβε. Τώρα που τα πράγματα άλλαξαν και έγινε της μόδας, το χρησιμοποιεί για να κρατηθεί στην επικαιρότητα και να μας ζαλίζει τον έρωτα. Σαν καλλιτέχνης έπελεξε να μην είναι πια παραγωγικός και άρχισε την προπαγάνδα. Είναι η εύκολη και πιο συμφέρουσα λύση για εκείνον.

    • Τις εποχές που ήξερε ότι θα φάει κράξιμο δεν ήταν περήφανος. Ντρεπόταν. Μόλις βγήκε το gay pride έγινε περήφανος κι αυτός. Αφότου έκανε την επιτυχία του βέβαια. Ο μέγιστος Χατζηδάκης και ο Μαρίνος πήγαν κόντρα στο ρεύμα μιας πολύ πιο δύσκολης εποχής, βαθιά συντηρητικής και ήταν εξαρχής ειλικρινείς με τον κόσμο. Είπαν ποιοι είναι και τέλος. Δεν μας έπρηζαν κάθε λίγο και λιγάκι λες κι έκαναν κατόρθωμα. Μιλούσαν μέσα από την σπουδαία τέχνη τους που παραμένει διαχρονική.

  4. Επίσης, είναι φασιστικό να λες ότι με στενοχωρεί που ήταν κοινό μου. Δεν πρέπει να αποκλείεις κανέναν
    γιατί μπορεί οι άνθρωποι αυτοί να είναι παλαιότερης γενιάς και να μην μπορούν να αντιληφθούν την
    ερωτική διαφορετικότητα. Παρ’ όλ’ αυτά σε θαυμάζουν και σε εκτιμούν ως καλλιτέχνη. Δεν σε απορρίπτουν.
    Δεν μπορείς εσύ να τους απορρίπτεις λοιπόν επειδή μεγάλωσαν διαφορετικά, με πολλά ταμπού και
    στερεότυπα δηλαδή. Δεν το διάλεξαν ούτε αυτοί. Έτσι μεγάλωσαν, έτσι γαλουχήθηκαν.
    Εσύ σαν πιο ανοιχτόμυαλος, υποτίθεται, θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις.

Έλενα Ράπτη – Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της

Θλίψη στην ΑΕΚ – Νεκρός και ο δεύτερος οπαδός που κατέρρευσε στην «OPAP Arena»