in ,

AngryAngry

Καταγγελία – «Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης μετακινεί δημοτική υπάλληλο ΑΜΕΑ λόγω πολιτικών φρονημάτων!»

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος για τον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη που δείχνει τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει μετά από την «διαρροή» υποψηφίων του από τη δημοτική παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο».

Στο πρόσωπό του δε ζωγραφίζεται μόνο ο φόβος αλλά και η αναλγησία, καθώς φαίνεται πως ούτε η αναπηρία ενός ανθρώπου μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην προεκλογική καμπάνια για την «καρέκλα». Έπειτα από την αποχώρηση τριών δημοτικών συμβούλων της παράταξης του με υπονοούμενα για κακοδιαχείριση του Δήμου και τακτικές εκφοβισμού, μια νέα πολύ σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

  • Η επί 23 χρόνια εργαζόμενη των Α’ ΚΑΠΗ Αλίμου, Σμαράγδα Παντελέσκου καταγγέλλει πως μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία του Δήμου εν μια νυκτί, χωρίς προειδοποίηση ή μάλλον… με πρότερη ειδοποίηση από συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου που προχώρησε σε «νουθεσίες» πριν την μετακινήσει για λόγους πολιτικών φρονημάτων. Και εξηγούμε.

Αφορμή για όλα στάθηκε… μια ανθοδέσμη την οποία παρέδωσε η καταγγέλουσα στην επί χρόνια δημοτική σύμβουλο Αναστασία Σιμητροπούλου, πρώην εντεταλμένη των ΚΑΠΗ και νυν υποψήφια Δήμαρχο Αλίμου σε πασχαλινή εκδήλωση. Η γυναίκα που έχει 67% αναπηρία και έχει δημιουργήσει ένα σταθερό περιβάλλον, ένα δεύτερο σπίτι στα ΚΑΠΗ Αλίμου, όπου και είναι πολύ αγαπητή σε όλα τα μέλη, ειδοποιήθηκε μερικές μέρες μετά, στις 21/4/2023 για την μετακίνησή της στο κοινωνικό πλυντήριο του Δήμου έπειτα από μια ολόκληρη ζωή εργασίας.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της, η τόσο αδικαιολόγητη και «βίαιη» μετακίνησή της, με την πρόφαση της «εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών» έχει οδηγήσει στην «άμεση και εύλογη ψυχική της κατάρρευση». Η κοπέλα που πάσχει και από νοητική στέρηση και επιληπτικές κρίσεις έχει υποστεί τεράστιο ψυχολογικό και ψυχικό τραύμα, με κρίσεις πανικού και δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο «αποπομπής» της.
Και όλα αυτά για μια… ανθοδέσμη πολιτικών φρονημάτων. Η δημοκρατία στο Δήμο Αλίμου φαίνεται πως έχει πάει… περίπατο σε άλλες γειτονιές. Η “ανάλγητη, παράνομη και καταχρηστική” όπως καταγγέλεται απόφαση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη που μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω σε άσχημες εποχές, φαίνεται πως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Άραγε ποιος ξέρει πόσα ακόμα κρύβει ο…. βυθός της δημαρχιακής του θητείας;

Πηγή: realota

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Στο κοινωνικό πλυντήριο του Δήμου την έστειλε, όχι στα κάτεργα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ΚΑΠΗ είναι κατάλληλα για έναν εργαζόμενο με 67% αναπηρία και το κοινωνικό πλυντήριο δεν είναι.
    Ίσως αν ως αντεπειχήρημα αναφερόντουσαν οι πρακτικές δυσκολίες στη νέα θέση να καταλάβαινε ο αναγνώστης.
    Εγω μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει ποιος ο λόγος της κατάρρευσης του ΑΜΕΑ.
    Η ερμηνεία δε ότι η μετακίνηση έγινε για τον λόγο της ανθοδέσμης από που προκύπτει;

«Σκάνδαλο» Καϊλή – Δημητρακόπουλος. «Δεχόταν πιέσεις να ομολογήσει ενοχή για να αποφυλακιστεί»

Σοκ στα Μέγαρα – Σε σοβαρή κατάσταση ο 30χρονος που πυροβολήθηκε. Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές