in ,

Αποκλειστικό – Νέα κρούση στην Καγιά για την πρωινή ζώνη του STAR.

Δεν είναι ευχαριστημένοι στο STAR από το ζευγάρι Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου. Αν και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής τα πάνε ελαφρώς καλύτερα από τους περσινούς Ελίνα Παπίπλα – Γιώργο Καρτελιά.

 

 

  • Η κατάσταση πίσω από τις κάμερες δεν είναι καλή και υπάρχουν συνεχώς εντάσεις, παρασκήνια, ίντριγκες και φυσικά αποχωρήσεις.

 

Το κανάλι σκέφτεται και πάλι το στήσιμο ενός καινούργιου πρωινού προγράμματος από την αρχή που θα στοχεύει περισσότερο στο γυναικείο κοινό.

  • Έτσι απευθύνθηκαν όπως μαθαίνω στη Βίκυ Καγιά. Που την επόμενη σεζόν σίγουρα δεν θα έχει GNTM ενώ σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να «αφήσει» το «Shopping Star» στη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

Το σκεπτικό των ανθρώπων του STAR δεν εστιάζει στην τηλεόραση αλλά στα εμπορικά. Που στην περίπτωση της Βίκυς Καγιά σίγουρα μπορούν να είναι πολύ καλύτερα από αυτά της Ελένης Χατζίδου.

  • Όμως απ’ ότι μαθαίνω και πάλι η απάντηση της Καγιά ήταν τουλάχιστον τώρα αρνητική. Δύσκολα άλλωστε μπορεί να ξεχάσει και η ίδια πως έβαλε την ταφόπλακα στο ιστορικό brand του «Πρωινού Καφέ» αλλά και πως έχει πολλές φορές δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή.

 

Βέβαια πολλά αλλάζουν στην Ελληνική τηλεόραση και πολλά θα αλλάξουν στο μέλλον.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Ξύπνια είναι. Χώθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα με το που έκλεισε την καριέρα της στο μόντελινγκ και έκανε
    δεύτερη καριέρα στην τηλεόραση στον τομέα της μόδας βέβαια. Επιχειρηματικό μυαλό.

  2. Μαλλον ανεκδοτα λετε η γυναικα ειναι αντιπαθεστατη δεν κανει για πρωινο με τιποτα, δεν εχει γκελ , δεν φτανει στο μεσο τηλεθεατη . Ρε δεν ξηλωνετε ολους αυτους τους μπαχαλακηδες υπευθυνους προγραμματος, που βαριουνται να κουνησουν τον κ@λο τους;

    • Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου λέει ανέκδοτα? Μάλλον εσύ λες ανέκδοτα, αγενέστατε! Μια χαρά είναι η γυναίκα. Πανέξυπνη, συμπαθέστατη και επιτυχημένη!

    • Εσείς λέτε ανέκδοτα γιατί δεν σας αρέσουν οι αλήθειες. Η Καγιά είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας. Έχει ολοκληρωμένη καριέρα. Έχει χρήμα, δόξα και μια υπέροχη οικογένεια. Χαίρεται των ζωάρα της.

  3. Καθόλου δεν την συμπαθώ. Όμως παραδέχομαι ότι μπορεί να μην έχει γκελ, αλλά ξέρει να διαπραγματεύεται
    σωστά τις συνεργασίες της ώστε και καλά λεφτά να παίρνει και στην επικαιρότητα να βρίσκεται και να
    ακούγεται το όνομά της και να συζητιέται. Ξέρει το συμφέρον της. Αυτό λέω. Είναι επιχειρηματίας.

Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκαθαρίζει – «Πέρασε για μένα αυτό, ειλικρινά δεν με νοιάζει»

Όλο και περισσότερες Ελληνίδες σε strip clubs της Αθήνας – Τι συμβαίνει;