in

OMGOMG

Βασιλική Τρουφάκου – Υπάρχει μισογυνισμός παντού

Για τα αδέρφια της, την απώλεια του πατέρα της και τον μισογυνισμό στο θέατρο και την τηλεόραση μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου, ως καλεσμένη στο «Night Out».

  • Η ηθοποιός είπε αρχικά: «Είμαι και πολιτικός μηχανικός. Συνεργάζομαι με το γραφείο του αδερφού μου γιατί εγώ είμαι κυρίως ηθοποιός. Έχω δυο αδερφούς που με έχουν βασανίσει πολύ ως παιδί. Ο μεγάλος μου αδερφός όμως έχει υπάρξει και προστάτης μου σε πολλές φάσεις της ζωής μου».

Για τον θάνατο του πατέρα της, ανέφερε: «Η σχέση με τον μπαμπά μου ήταν καλή. Ήταν ο κλάσικός πατέρας που έλειπε πολύ από το σπίτι αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ο ένας γονιός από τη ζωή. Μπαίνει μια μεγάλη τελεία. Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται όταν φύγει και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ανήκει πάλι σε σένα και μπορείς να πλάθεις τις εικόνες που θες, ανήκει πάλι σε εσένα και όχι στην αρρώστια το».

  • Συνέχισε, λέγοντας: «Με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου. Ξέρω όμως ότι με περιμένουν και άλλα πράγματα μεγαλώνοντας, μου ανοίγουν κι άλλοι ρόλοι. Έχει και τα καλά του το να μεγαλώνεις λίγο».

Τέλος, άφησε το δικό της σχόλιο για τον μισογυνισμό. «Αυτό με την ομορφιά δεν είναι το πρόβλημα. Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες» είπε.

«Όταν μια γυναίκα λέει την άποψή της θεωρείται σκύλα. Όλοι έχουμε μισογυνισμό… Στη δουλειά μας για παράδειγμα, λένε να κλείσουν πρώτα τους άντρες και μετά τις γυναίκες… Έχω βρει τον μπελά μου γιατί έχω διεκδικήσει πράγματα, έχω χάσει δουλειά. Έχω βρει άλλη μετά αλλά εντάξει… » δήλωσε τέλος, η Βασιλική Τρουφάκου.

 

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Γεραπετρίτης απέσυρε την ροζ… ελληνική σημαία από έκθεση στο προξενείο της Νέας Υόρκης

Νέοι επιστήμονες από 4 διαφορετικά ελληνικά πανεπιστήμια που δημιούργησαν εφαρμογή ανίχνευσης του Πάρκινσον